Zaprška se uglavnom pravi od brašna i ulja/vode, ali postoje i recepti za zapršku od brašna i pavlake za kuvanje, koja svako jelo čini kremastijim. Takođe, mnoge domaćice dodaju i slatku papriku u zapršku.
Ako i vi spadate u onu grupu koja često koristi zapršku, ali vam se uglavnom dešava da ostanu grudvice, savetujemo vam da primenite ovaj trik.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Sigurno ste se zapitali zašto nekim domaćica jela uopšte nemaju grudvice – e pa tajna je u tome što one dodaju sos u brašno, a ne brašno u sos. Dok sipate sos morate brzo da mešate i tako ćete osigurati da sigurno nema grudvica.
Naš savet je da prvo napravite zapršku, pa tek onda da dodate sastojke za jelo koje spremate.

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!
Đurić zapušila usta Mariniki Tepić: Vučić poziva na dijalog i mir, a tvoji - sve selektivno i ostrašćeno

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“
