Stavite ovaj začin na radijator: Upija neprijatne mirise u kući i popravlja raspoloženje

Vesti 13.02.2024 13:54 0

Svi vole da im kuća lepo miriše, a za to ne treba da kupujete skupe proizvode, dovoljno je da otvorite ormarić u kuhinji.

žena

Shutterstock

Postoje zdraviji načini da učinite vazduh u kući mirišljavim od mirišljavih preparata koji se kupuju. Jedan začin, koji sigurno imate u kući – lovor.  Lovorov list je potpuno prirodan osveživač, upiće sve neprijatne mirise, a pritom će njegov miris uticati na vaše raspoloženje. Ljudi koji su ovo probali, kažu da opušta, popravlja raspoloženje, pomaže da lakše zaspite.

lovor

Shutterstock

 

Jednostavno stavite 4-5 lista lovora na topao radijator i već posle nekoliko minuta će njegov miris početi da se širi kućom. Ukoliko imate radijator na koji ne može direktno da se stavi ovaj začin, uzmite posudu otpornu na toplotu, sipajte u nju malo tople vode, pa ubacite nekoliko lista lovora. Posudu stavite na radijator. Postići ćete isti efekat, ali će za to biti potrebno malo više vremena.

Uvek kada ste pod stresom, imate nesanicu, niste raspoloženi ili želite da uklonite neprijatne mirise iz kuće, upotrebite ovaj začin.

Komentari (0)
Loading