Pare će se slivati u novčanik kao reka: Stavite jedan začin pod prozor i zaboravićete šta je besparica!

Vesti 11.02.2024 10:55 0

Postoji mnogo narodnih verovanja o privlačenju novca u kuću, a ljudi koji ih i danas primenjuju kažu da deluju.

novac

Shutterstock

Ako vam u poslednje vreme novac samo prolazi kroz ruke, postoji način da to promenite. Potrebna vam je samo jedna namirnica koju imate u kuhinji. Pospite malo soli na podprozorske daske i ostavite da stoji dok ne primetite da se situacija u vašem životu poboljšala, kada je reč o novcu. Tada so treba da sklonite, ali je nikako ne dirajte rukama, već je počistite metlom ili krpom i bacite u kesu. Odnesite daleko od kuće i zakopajte ili bacite u kontejner.

Sakrijte kantu za đubre

Kanta za đubre ne treba da stoji na mestu na kome se vidi. I nikako je ne držite otvorenu. Stavite je u kuhinjski ormarić, ispod sudopere ili u drugi kuhinjski element, ili u ostavu. Otvorena kanta i ona koja se vidi privlači lošu energiju kada je reč o novcu.

Napunite činiju za voće

Činija puna voća simbolizuje izobilje. Zato je napunite raznim voćem, a držite je na trpezarijskom stolu ili na radnoj površini u kuhinji. Prema verovanju, to znači da će vam sto uvek biti pun hrane i da para neće nedostajati.

Gajite ruzmarin

Kupite saksiju sa ruzmarinom i gajite ga kao sobnu biljku, jer se veruje da privlači novac i blagostanje u kuću. U narodu postoji i verovanje da će grančica ruzmarina okačena iznad ulaznih vrata kuće štititi taj dom od negativne energije, a privlačiće sreću.

Komentari (0)
Loading