Kako uništiti korov u bašti i dvorištu: Treba vam jedno sredstvo iz kupatila i bićete mirni do jeseni!

Vesti 08.02.2024 19:09 0

Jedno sredstvo koje stalno koristite u kupatilu može pomoći da uništite korov u bašti i na travnjaku. Evo šta treba da uradite.

bašta

Shutterstock

S lepim danima počinju radovi u bašti i dvorištu. Da bi biljke u bašti lepo napredovale, a travnjak u dvorištu lepo izgledao, treba da uništite korov. Rastvor od deterdženta za pranje veša može vam pomoći u tome. Međutim, to morate da učinite vrlo pažljivo, tretirajući samo željeno područje, kako ne biste uništili i okolno cveće, biljke i travu.

Deterdženti za pranje veša imaju različite sastojke, od kojih neki mogu biti štetni za kućne ljubimce i druge životinje. Ako deterdžent koji koristite sadrži sastojke koje vam nisu poznati, potražite ih na internetu kako biste utvrdili jesu li opasni za kućne ljubimce koji se igraju na travnjaku.

dvorište

Shutterstock

 

Pomešajte 200 grama deterdženta za veš u prahu sa 10 litara vode. Izmešajte da se prašak potpuno rastvori i zalijte pažljivo samo korov. Uništiće ga i usporiti njegov rast, pa će vam povrće i voće u bašti bolje napredovati, a travnjak i cveće u dvorištu će izgledati savršeno, kao rascetali tepih!

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading