,,Burn away" torte su u trendu: Otkrivamo šta ih čini tako posebnim i kako da ih napravite

Vesti 26.01.2024 18:17 0

Zabavite se i obradujte sebe i svoje najdraže ovom simpatičnom poslasticom!

torta

Printscreen/Instagram/gracefulwhisk

Spremate slavlje i želite da ga bude drugačije od prethodnih? Naravno, morate početi od torte jer je ona glavni deo svake proslave. 

Kako bi vaša torta bila posebna i ostavila nezaboravne uspomene koje ćete i vi i vaši gosti pamtiti godinama, savetujemo da ispratite najnoviji poslastičarski trend! 

U pitanju je takozvana ,,burnaway" torta, tj, torta koja gori. Godinama unazad smo viđali torte sa mini prskalicama i sličnim zapaljivim ukrasima, ali još uvek nismo naišli na tortu čija cela gornja površina gori. Zbog toga je ,,burn away" torta zaista unikatna.

 

 

Efekat koji torta ima za cilj da postigne jeste da prikaže dve poruke odjednom. Kada se prva poruka zapali, ona ubrzo otkriva drugu poruku koja se nalazi ispod.

Tutorijal za pripremu ove vrste torte možete pogledati u snimku ispod:

 

 

U snimku je prikazana samo jedna od mnogih kreativnih ideja na koji način se možete poigrati sa ovom tehnikom dekorisanja. Možete se pozdraviti sa jednim periodom svog života i poželeti dobrodošlicu drugom. Izbor je na vama.

Takođe možete i dodati zanimljive ilustracije kojima ćete dodatno ulepšati izgled vaše torte. Mogućnosti su zaista beskonačne. Zabavite se i obradujte sebe i svoje najdraže ovom simpatičnom poslasticom!

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading