Eva je stavila providnu foliju u zamrzivač: Tako je rešila problem koji muči mnoge domaćice

Vesti 24.01.2024 12:50 0

Sigurno se nervirate kada želite da upakujete ostatake hrane, a providna folija se slepi i zgužva. Ovako se to neće desiti.

žena

Shutterstock

Svima se dešava, kada žele da upakuju ostatake hrane u providnu foliju, da se ona zgužva i ne može posle da se upotrebi nego mora da se baci i uzme novi komad. Postoji jednostavan način da sprečite da se providna folija tako zalepi. Uštedeće vam novac, jer znate i sami da nije jeftina da biste je tek tako bacali.

Eva često na svom profilu na društvenim mrežama deli savete i trikove o uređenju i održavanju doma, kao i o proizvodima koji joj olakšavaju život. U jednom je videu je podelila svoje otkriće kako je uspela da spreči gužvanje providne folije tokom korišćenja.

„Nećete verovati kada ovo vidite“, rekla je u video snimku dok je celu kartonsku kutiju sa folijom stavljala u zamrzivač. „Počnite da čuvate plastičnu foliju u zamrzivaču i kada je budete koristili, više neće biti statike ili lepljenja“, dodala je.

 

 

Zatim je izvadila kutiju i odmotala jedan kraj kako bi je stavila preko staklene posude sa šlagom.

Ljudi su ispod tog snimka pisali odušvljeno: „Genijalno, hvala“,  „Mi ovo radimo na poslu. Držanje u zamrzivaču zaista deluje.“

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading