Panika na dodeli Zlatnog Globusa: Novinarka "pala" na kolena čim je shvatila da joj nedostaje skupoceni detalj, Instagram se digao na noge!

Vesti 09.01.2024 16:42 0

Navela je da je verovatno izgubila prsten dok je pozirala za fotografije...

novinarka

Printscreen/Instagram/keltie

Novinarka koja je bila na terenu tokom dodele Zlatnog globusa zatražio je pomoć slavnih nakon što je izgubio dijamant od četiri karata na crvenom tepihu.

Nema dijamanta

Kasnije se vratila na svoju Instagram priču sa fotografijom na kojoj jede sendvič i otkrila da je završila sa svojim obavezama na crvenom tepihu, ali da još uvek nije pronašla dijamant, piše Indeks.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KELTIE (@keltie)

 

"Zdravo svima! Hitan slučaj na Zlatnim globusima. Ako ste slavna ličnost i vidite dijamant od četiri karata na crvenom tepihu, vratite ga Kelti Najt u E! jer ga više nema i, hm, pravi je", rekla je Najt u snimku na Instagramu.koji je objavila ubrzo nakon početka ceremonije.

Nije ga našla

Najt je takođe pokazala da veliki kamen nedostaje na sredini prstena. U svojoj Instagram priči podelila je i fotografiju na kojoj puzi po podu tražeći dijamant na crvenom tepihu. Navela je da je verovatno izgubila prsten dok je pozirala za fotografije. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading