Šta krompiri rade u mašini za posuđe? Šokantan trik će razumeti samo oni koji hrane mnogo ljudi, pogledajte o čemu je reč

Vesti 12.12.2023 15:38 0

Važno je, naravno, da u mašinu ne stavljate tabletu za pranje sudova...

krompir

Printscreen/TikTok/funnyviralvms

Jedna korisnica TikTok-a je podelila kako ona i njena baka štede vreme tokom pripreme gozbe uoči američkog Dana Zahvalnosti. 

Svi znaju koliko su krompiri prljavi, i koliko je samo potrebno vremena i truda da bi se svaki detaljno oprao, pogotovo kada je reč o velikoj količini. Zato se ona dosetila da krompire ne pere jedan po jedan u sudoperi, da ih ubaci u mašinu gde ima više mesta i ostavi da ona obavi posao umesto nje.

 

@funnyviralvms grandmas best kept secret This saves us so much time every year. its so smart and If you havent tried this trick, you are missing out. 😍🥰#fyp #couple #couplecomedy ♬ original sound - f u n n y moments

 

Korisnica je istakla da ona i baka primenjuju ovaj trik svake godine i da se pokazao neverovatno uspešan. One jednostavno poređaju krompire u mašinu, zatvore je i uključe program ispiranja. Važno je, naravno, da u mašinu ne stavljate tabletu za pranje sudova jer bi krompiri postali nejestivi. Samo zatvorite, podesite ispiranje i nakon par minuta će vaši krompiri biti besprekorno čisti.

Jednostavno i lako!

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading