Kada odete u restoran na ručak, pa čekate da stignu meze i jelo koje ste naručili, verovatno onako gladni uzmete parče hleba koje stoji na korpi u stolu, da grickate. To je velika greška. Nemojte to da radite, jer ćete se obrukati.

Shutterstock
Jedno od pravila ponašanja u restoranu jeste da ne treba uzimati krišku hleba iz korpe, već prvo treba uzeti korpu i poslužiti sve ostale ljude koji sede za vašim stolom. Tek kada sve ponudite, možete vi da uzmete parče.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Nije svejedno ni koga prvo ponudite. Treba da krenete prvo od osobe koja sedi desno od vas. Ukoliko hleb nije isečen, možete vi da ga isečete, ali onda treba da ga nudite prvo osobi levo od vas, piše „Maggie old ham“.
Bonus video: