Žena tvrdi da svi radimo pogrešno: „Ovo je mnogo lakši i uredniji način da ocedite testeninu“

Vesti 04.12.2023 16:53 0

Gotovo svi stavljamo cediljku u sudoperu i prospemo svu vodu i testeninu u nju, ali koliko god je ova tehnika isprobana i pouzdana, postoji mnogo lakši i uredniji način.

testenina

Shutterstock

Kad pripremate jelo s testeninom, većina nas ne razmišlja previše o tome na koji način testeninu ocedi kada se skuva. Međutim, gotovo svi stavljamo cediljku u sudoperu te sipamo u nju vodu i testeninu iz šerpe u kojoj su se kuvale. Koliko god ova tehnika bila isprobana, postoji mnogo lakši način za ovo.

U svom videu, žena je na društvenoj mreži TikTok zadivila pratioce svojim trikom. Ona ga je podelila kao odgovor na pitanje: „Pokaži mi životni trik koji si jednog dana nasumično videla, a sada je standardna praksa u tvom životu“.

U videu je ona započela ceđenje testenine na uobičajen način, u cediljki koja je bila u sudoperi. Odmahujući prstom s negodovanjem, otkrila je svoju novu tehniku, koja uključuje stavljanje cediljke u lonac i lagano ispuštanje vode.

 

 

Čini se da je ovaj način ceđenja mnogo lakši i brži, s manjim rizikom od gubitka zalutale testenine tokom sipanja. Video koji je skupio 706.000 lajkova, oduševio je mnoge korisnike od kojih je većina obećala da će isprobati trik.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading