Prema feng šuiju stvaraju negativnu energiju: Da bi vas pratila sreća, rešite se ove odeće do kraja godine

Olja Jelić Vesti 02.12.2023 09:10 0

Ukoliko vam je dom pretrpan stvarima i ponestaje vam mesta vreme je da napravite reorganizaciju

Slaganje ormara

Shutterstock

Prema feng šuiju postoje određene stvari koje vam stvaraju emocionalni teret i negativnu energiju. Ovu garderobu prema feng šuiju ne treba da držite u svom domu kako biste bili srećniji.

Stara pidžama 

Staru pidžamu ili spavaćicu svakako više nećete upotrebiti jer ćete da je zamenite novom, a zauzima vam mesto u ormanu. Najbolje je da je donirate nekome kome je potrebna ili da je u krajnjem slučaju bacite, prema pisanju sajta atma.hr.

Odevni komadi bivšeg partnera

Svaki put kada pogledate u komad odeće ili nakita koji vam je poklonio bivši partner, osećaćete nelagodu i stalno će da vam se vrte stare uspomene u glavi, što vam otežava da krenete napred. 

Ormar

Shutterstock

 

Bele majice koje su požutele

Ako vam se bela garderoba isflekala ili požutela, a ne možete da uklonite mrlju, najbolje je da je bacite. Tako ćete osloboditi mesta u ormanu za nove, čiste stvari.

Garderoba koja vam se ne dopada ili vam nije taman

Odeću koju čuvate već godinama, a koja vam ne odgovara i koja je neudobna, izbacite iz ormana i zamenite je garderobom u kojoj se osećate prijatno i koja vam je taman.

Raspareni odevni komadi

Ukoliko imate rasparene čarape, rukavice ili minđuše, najbolje je da ih sklonite jer vam zauzimaju mesto, a ne upotrebljavate ih, prenosi Novosti magazin. 

BONUS VIDEO

 

Harisova ćerka Đina rešila da se zaposli kao kuvarica
 

 

 

Komentari (0)
Loading