Savršena praznična dekoracija: Oduševite goste ovim slatkim šišarkicama, prave se brzo i lako uz minimalne troškove!

Vesti 30.11.2023 15:55 0

Eto lepe, jednostavne i ukusne dekoracije!

kolači

Printscreen/TikTok/_bellabakes

Vreme je da jesenju ušuškanost zamenimo zimskom i počnemo polako da se spremamo za božićne i novogodišnje praznike. Kada pomislimo na dekoraciju, obično nam na um padnu na pamet jelka, svećice i ostali svetlucavi predmeti. Često zaboravimo da i hrana i poslastice mogu biti jako dekorativni.

To možemo videti iz priloženog videa koji je podelila influenserka Bela, čiji TikTok profil nosi naziv ,,_bellabakes". Ona je u njemu pokazala kako da na vrlo lak način napravite jestive šišarke. Izgledaju kao da ste ih upravo doneli iz šume!

 

@_bellabakes

Pine cone cakes 🌲🌲🌲 all you need is chocolate cake, Nutella, and Chocapic cereal🤍 ♬ Otra Vez - ProdMarvin

 

Sve što je potrebno jeste da napravite čokoladni biskvit, izmrvite ga i u njega dodate čokoladni krem. Pomešajte i od smese napravite loptice na koje ćete potom staviti čokoladne žitarice u obliku površine šišarki. Dobro ih pritisnite rukom kako ne bi ispale, a onda ih pospite šećerom u prahu da izgleda kao da su pokrvene snegom.

Eto lepe, jednostavne i ukusne dekoracije!

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Petak je - kraj radne nedelje i ono što muči svaku ženu jeste "Šta spremati za vikend?" Još ako su vam se najavili gosti... 🤯 Ne brinite, tu smo da vam pomognemo! 🤗 Otkrivamo vam recept za čizkejk sa borovnicama koji će vas oduševiti! Recept je lagan i brz, i uspeva baš svaki put! 🫐 Klik na #linkinbio u opisu profila i pročitajte ceo recept! 😋 🎥|@domsli22 #cheesecake #recept #torta #kuvar #foryourpage #fypシ #foryoupage #fyp #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #najzenasrbije #najžena #najzena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading