Nećete verovati zašto skupi automobili nikad nisu na sniženju: Ovo je pravi razlog!

A.E. Vesti 30.11.2023 10:20 1

Veliki i zaista kvalitetni proizvodi nikad neće biti 70 odsto sniženi, otkrivamo zašto je to tako

Promo

Promo

Zamislite da se desi da mercedes izbaci najnoviji model od 100.000 evra i za tri meseca, usled inflacije, spuste mu cenu na 30.000 evra. Šta biste pomislili? 

"Ko zna koji problem ima, čim su ga toliko snizili"

"Ovo je neka prevara" 

"Od čega li ga prave kad im se isplati da ga prodaju na 70 odsto sniženja"... I ne biste bili daleko od istine! S tim da ozbiljne firme poput te sigurno ne bi dozvolile da imaju hordu nezadovoljnih kupaca već bi odmah povukle seriju. 

Upravo zato zaista kvalitetni proizvodi neće biti na ogromnom sniženju - svaki deo automobila košta, a tu je i brend koji garantuje da je reč o kvalitetu. Pa kako bi se onda uopšte moglo i govoriti o sniženju premium modela? Objektivno, nikako, i to se neće desiti. Mercedesu sniženom 70 odsto verovatno bi falila vrata, jedan točak, sedište, air bag... 

Ali... sada se pojavio toalet-papir snižen čak 70 odsto, pa se postavlja jasno pitanje - šta je to što njemu fali pa ga daju u bescenje? Jednostavnim istraživanjem, otkriveno je da mu fale podjednako bezbednosno opasne stvari - taj toalet-papir u sebi ima reciklirani deo, koji može sadržati hemikalije koje se lepe za naše organe i gotovo nikad se ne izluče. Skupljaju se u telu i počinju da ometaju rad žlezda i drugih organa. Takođe, neki su se pacijenti lekarima žalili da od papira imaju svrab i alergijsku reakciju u intimnim delovima tela. Sve to se dešava ako toalet-papir sadrži reciklažu, jer se reciklirani toalet-papir pravi od papirnih otpadaka, za čije izbeljivanje se koriste jake hemikalije. 

Obrazac sa skupocenim automobilom i toalet-papirom je isti - ali pošto u papiru ne vidite golim okom u čemu je problem, pomislićete "šta fali, to je toalet-papir". 

A, to je, verujte, velika greška.

Toalet-papirom dodirujemo najdelikatnije delove tela i veoma je važno da on bude proveren i bezbedan po naše zdravlje. Nažalost, mnogo je lakše zaludeti kupce ovog proizvoda o kvalitetu nego kupce mercedesa. Prosto - sigurno nikad niste razlistali jedan list da vidite šta je zaista u njemu, a verovatno niste ni čitali deklaraciju. A sve i da jeste - možda niste razumeli šta ona znači.

Upravo zato da ne biste bili obmanuti i da ne biste kupovali "fejk" proizvod po ceni kvalitetnog, obavezno kupujte proizvode od 100 odsto čiste celuloze, samo od brenda za koji znate da ne koristi reciklirani papir. Jer reciklirani papir je, na sve dosad pomenuto, teži i samim time rolne deluju iste veličine kao one od celuloze, ali u njima ima manje namotaja, ali zasigurno je pun potencijalno opasnih hemikalija! Zato povedite računa, zdravlje treba da nam je svima na prvom mestu.

 

 

Komentari (1)
Loading
Goran
06.12.2023 14:45

Na kao vlasnik Mercedesa nikad nisam sreo nekilturnije zaposlene nego u Mercedesu u Omladinskih Brigada kao na pijaci