Imate višak krompir pirea? Ne bacajte ga, već mu dajte novi život uz 1 fenomenalan trik!

Vesti 22.11.2023 20:47 0

Tako lako, i tako ukusno!

pire

Printscreen/TikTok/cookfasteatwell

Prave domaćice uvek teže da ne bacaju hranu, te uspevaju da od jednog jela naprave dva ili čak tri ili četiri. S obzirom da se bliži vreme praznika nije na odmet sakupiti nove ideje za transformaciju ostataka hrane.

Danas predstavljamo kako možete upotrebiti pire na vrlo jednostavan način. Sve što treba da znate pogledajte u videu ispod:

 

@cookfasteatwell Fried mashed potatoes are a great way to use leftover mashed potatoes. Use one tablespoon of butter for each cup of mashed potatoes. Cook over medium heat. #mashedpotatoes #thanksgivingrecipes #thanksgivingleftovers #potatorecipe ♬ Instrumental - Vibe - pedrin cria

 

Vlasnica TikTok profila ,,cookfasteatwell" je podelila recept iz njenog detinjstva. Kako kaže njena mama bi često iskoristila ostatak pirea tako što bi ga propržila sa puterom. 

Za pripremu ovog jela potrebne su dve kašike putera i dve čaše krompir pirea. U tiganju istopite puter pa onda dodajte krompir pire. Ravnomerno ga rasporedite u tiganj i ostavite ga da se prži na srednjoj temperaturi oko tri minuta, a ga pomešajte špatulom. Ostavite da se prži još minut. Potom ga sklonite sa šporeta, poslužite i uživajte.

Tako lako, i tako ukusno! Ovo je jelo koje će obožavati cela porodica. Idealno je i za ručak i za doručak i za večeru, a može da bude i deo užine.


Bonus video:

 

@najzena.rs Supermodel i od nedavno voditeljka Danijela Dimitrovska ispred naše kamere napravila je ukusnu, brzu i zdravu salatu za sve dame koje su žurbi, a paze na svoju liniju. Podelite sa nama kako vam se dopao ovaj recept kada ga isprobate 😋 #zena #najzena #fyp #foryoupage #foryou #fpyシ #fypシ゚viral #danijeladimitrovska ♬ Synchronize (Instrumental) - Milky Chance

 

Komentari (0)
Loading