Nije neka nauka, ali... : Profi trik za ekspresno pranje plastičnih posuda, uporne mrlje će postati prošlost!

Vesti 21.11.2023 15:28 0

Imamo idealan trik koji će vam pomoći da jednom zauvek zaboravite na te dosadne i uporne mrlje

posuda

Printscreen/TikTok/desempere

Plastične posude su jako praktične za skladištenje hrane. Međutim, ponekad je prava muka oprati ih na pravi način jer se masnoća i tragovi hrane zalepe za glatku površinu posude.

Bez obzira da li ih peremo u sudoperi ili ostavljamo mašini da obavi posao umesto nas, izgleda kao da je neke mrlje nemoguće ukloniti ma koliko se trudili.

Ne binite jer imamo idealan trik koji će vam pomoći da jednom zauvek zaboravite na te dosadne i uporne mrlje u plastičnim posudama. Pogledajte uputstvo u video snimku:

 

 

Sve što je potrebno jeste da u posudu sipate malo deterdženta za sudove i tople vode, i u to stavite jedan papirni ubrus. Posudu zatvorite i dobro promućkajte. Potom posudu isperite pod vodom i obrišite je kuhinjskom krpom. 

Sada je spremna za ponovnu upotrebu!


Bonus video:

 

@najzena.rs Petak je - kraj radne nedelje i ono što muči svaku ženu jeste "Šta spremati za vikend?" Još ako su vam se najavili gosti... 🤯 Ne brinite, tu smo da vam pomognemo! 🤗 Otkrivamo vam recept za čizkejk sa borovnicama koji će vas oduševiti! Recept je lagan i brz, i uspeva baš svaki put! 🫐 Klik na #linkinbio u opisu profila i pročitajte ceo recept! 😋 🎥|@domsli22 #cheesecake #recept #torta #kuvar #foryourpage #fypシ #foryoupage #fyp #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #najzenasrbije #najžena #najzena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading