Uglavnom se teže posuđe, poput šerpi i lonaca drži u donjim ormarićima u kuhinjima, a tanjiri u gornjim jer su malo lakši. Međutim, stručnjaci za dizajn preporučuju da se tanjiri čuvaju u fiokama.
„Budući da se ovako sve drži na nivou struka umesto na visini, to je zapravo praktičnije rešenje“, tvrdi dizajner Krista Gibons.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Dizajenrka napominje da fioke za posuđe treba da budu što bliže sudoperi i mašini za pranje sudova, kako ne bismo šetali po kuhinji s gomilom tanjira u rukama tamo-ovamo. To će omogućiti brže obavljanje kućnih poslova, ali će sprečiti i njihovo lomljenje, odnosno smanjiti mogućnost za to.
„Osim što su duboke fioke daleko praktičnije rešenje za odrasle, one i deci olakšavaju postavljanje stola ili uzimanje tanjira“, objašnjava dizajnerka.
Bonus video: