Poboljšajte ljubavni život: Ovi predmeti u spavaćoj sobi će privući lepa dešavanja

Vesti 16.11.2023 21:28 0

Spavaća soba je mesto za opuštanje i uživanje. Postoje načini da privučete pozitivnu energiju koja će poboljšati ljubavni život.

spavaća soba

Shutterstock

Prema feng šuiju, jedna od najvažnijih prostorija u kući je spavaća soba. Ako ima slabu ili negativnu energiju, to će se odraziti na vaš ljubavni život i međuljudske odnose. Privucite lepa dešavanja unošenjem ovih predmeta:

1) Krevet maksimalne veličine 200×150 cm

Izbegavajte velike krevete jer unose razdor i razmirice u spavaću sobu, odnosno sa partnerom. Na tako velikom krevetu odvojeni ste od partnera i tu nema bliskosti.

2) Dva noćna ormarića

Ne moraju biti jednaki, ali treba imati dva, sa obe strane kreveta, bez obzira na to imate li partnera ili ne. Tako šaljete univerzumu poruku da želite da stvorite uravnoteženo partnerstvo, bilo da ste zauzeti ili slobodni.

spavaća soba

Shutterstock

 

3) Dva rozenkvarca

Kristal rozenkvarc će privući ljubav u vaš dom, podstaći stvaranje dobrih emotivnih odnosa, poverenja i harmonije u ljubavnom životu.

4) Eterična ulja

Lepo mirišu, imaju lekovita svojstva i opuštaju posle napornog dana. Izaberite ulje koje vam najviše prija, ali obavezno probajte eterično ulje lavande i kedrovine koja se preporučuju za spavaću sobu.

5) Tkanina za pokrivanje elektronskih uređaja

Ako u sobi imate televizor, kompjutera, pre spavanja ih prekrijte prirodnom tkaninom neutralne boje (npr, pamučni beli čaršav) jer se na taj način odvajate od energije koja loše utiče na san i ometa vas u odmoru.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading