Otkriće decenije: TikTokerka pala u trans kada je "provalila" ovaj trik, bukvalno joj je olakšao život, a sada će i vama!

Vesti 15.11.2023 17:57 0

Sve što vam je potrebno je duži drveni štapić i mala staklena ili plastična posuda...

devojka

Printscreen/TikTok/cinimemes

Treba vam par kapi limuna, a mrzi vas da vadite cediljku za limun? Bez brige. Imamo savršen trik koji eliminiše potrebu za dodatnom kuhinjskom opremom.

Sve što vam je potrebno je duži drveni štapić i mala staklena ili plastična posuda. Jednostavno probijte sredinu limuna i iscedite sok u posudu.

Pogledajte kako je to uradila ova devojka:

 

 

Ona nije mogla da sakrije oduševljenje nakon otkrića ovog fenomenalnog trika. Njeno lice se odmah ozarilo. Posebno je bila zadovoljna što je sok bio bez koštica. 

Naš savet je da limun prethodno pritisnete rolajući ga po ravnoj površini kako biste iscedili što više soka. Samo budite oprezni dok bušite rupu štapićem da vam sok ne prsne u oko.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Petak je - kraj radne nedelje i ono što muči svaku ženu jeste "Šta spremati za vikend?" Još ako su vam se najavili gosti... 🤯 Ne brinite, tu smo da vam pomognemo! 🤗 Otkrivamo vam recept za čizkejk sa borovnicama koji će vas oduševiti! Recept je lagan i brz, i uspeva baš svaki put! 🫐 Klik na #linkinbio u opisu profila i pročitajte ceo recept! 😋 🎥|@domsli22 #cheesecake #recept #torta #kuvar #foryourpage #fypシ #foryoupage #fyp #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #najzenasrbije #najžena #najzena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading