Ma da li je moguće? Tiktok uzavreo zbog 1 trika, nisu ni pomislili da mašina za sudove može i ovo!

Vesti 03.11.2023 20:46 0

Ova metoda joj je uštedela pola sata vremena...

mašina

Printscreen/TikTok/markizaliving

Kada su u pitanju kućni aparati poput veš mašine, mašine za sudove ili frižidera, većina nas ih koristi samo za ono za šta su namenjeni. Retko kada pomislimo da postoji još neki način na koji nam mogu olakšati svakodnevicu.

Ispostavlja se da bismo ipak trebali jer oni zapravo imaju fantastične primene. To je dokazao i snimak TikTokerke čiji profil nosi naziv ,,markizaliving" u kome je pokazala kako testo može da naraste u mašini za sudove.

 

@markizaliving Testo može da naraste u mašini za sudove? 😳 Trik na koji nikada ne biste pomislili, a provereno radi 😅 #masinazasudove #testo ♬ A Different Kind of Blues - IAMJJ

 

Markiza je nakon završenog programa mašine za sudove u nju ubacila testo koje je prethodno stavila u staklenu posudu i prekrila prijanjajućom folijom. Testo je ostavila u mašini desetak minuta.

Rekla je da joj je ova metoda uštedela pola sata vremena, te da je ovo za nju bilo pravo otkriće. Tom prilikom je njena mašina bila u službi fermentacione komore.


Da li biste i vi probali ovu metodu? 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs NajŽena vam gleda u šolju ☕ Pred vama su tri šoljice kafe. Vi intuitivno odaberite koja vas najviše privlači, pa da vidimo šta će se dešavati u kojoj grupici. Zapratite za part 2 #najžena #gledanjeusolju #fyp #foryou #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading