Da ,,oni dani" lakše padnu: Ova neodoljiva poslastica ublažava muke za tili čas, potrebna su samo 3 zdrava sastojka!

Vesti 03.11.2023 09:35 0

Čokolada je bogat izvor magnezijuma- minerala koji dokazano opušta mišiće i deluje umirujuće na naše telo...

čokolada

Printscreen/TikTok/ljubimmica

PMS i menstrualni ciklus su zaista najveće boljke svake žene. Tada osećamo grčeve, boli nas glava, mišići, grudi...Jednostavno nismo sve svoje. Potrebno nam je nešto što će nam dati snagu i ,,vratiti nas u žive".

Tu na scenu nastupa crna čokolada koja je bogat izvor magnezijuma- minerala koji dokazano opušta mišiće i deluje umirujuće na naše telo tokom ,,onih dana". Preporučljivo je pojesti između 40 i 120 grama, navodi Healthline.

Međutim, ako vam se ne jede obična crna čokolada, imamo predlog kako da je obogatite i napravite savršene male zalogaje koji će vas osvežiti i ublažiti vaše muke.

Pogledajte kako se pripremaju:

 

 

Sve što vam je potrebno za pripremu ove ukusne grickalice je čokolada, nar i malo soli. Istopite čokoladu, stavite je na pleh i na nju stavite nekoliko zrna nara i malo morske soli. 

Pleh stavite u frižider kako bi se čokolada stegla i dobiti ćete idealan dezert. Čokoladne diskove stavite na tanji i uživajte uz omiljeni film ili seriju.

Koja je vaša omiljena grickalica tokom ,,onih dana"? 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Petak je - kraj radne nedelje i ono što muči svaku ženu jeste "Šta spremati za vikend?" Još ako su vam se najavili gosti... 🤯 Ne brinite, tu smo da vam pomognemo! 🤗 Otkrivamo vam recept za čizkejk sa borovnicama koji će vas oduševiti! Recept je lagan i brz, i uspeva baš svaki put! 🫐 Klik na #linkinbio u opisu profila i pročitajte ceo recept! 😋 🎥|@domsli22 #cheesecake #recept #torta #kuvar #foryourpage #fypシ #foryoupage #fyp #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #najzenasrbije #najžena #najzena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading