Sipajte u čašu sirće i stavite pored šporeta. Ono će neutralisati loše mirise i pre nego što se pojave, tvrde stručnjaci za čišćenje. Preporučuju da je dovoljno posle kuvanja ostaviti alkoholno sirće da prenoći i ono će apsorbovati sve neprijatne mirise.
Ukoliko vam je nešto iskipelo ili zagorelo, bolje je da prokuvate u šerpici malo vode sa sirćetom. Na taj način će para ukloniti sve mirise od kuvanja.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Ne treba zaboraviti na otvaranje prozora kako bi i svež vazduh cirkulisao kroz prostorije, posebno kada se kuva jaka hrana.
