Za pripremu ovog testa za picu potrebno vam je 15 minuta, za pečenje 10 minuta, a ova količina je dovoljna za 3 osobe.
Potrebno je:
- 1 kesica suvog kvasca
- 1 šolja tople vode (45 stepeni F)
- 2 šolje brašna
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 kašičica soli
- 2 kašičice belog šećera
Priprema:
U maloj posudi rastvorite kvasac u toploj vodi. Ostavite da odstoji oko 10 minuta.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
U posudu sipajte brašna, maslinovo ulje, so, šećer i kvasac i dobro promešajte. Umesite testo. Pokrijte ga i ostavite ga da se udvostručite, oko 30 minuta. U međuvremenu zagrejte rernu na 220 stepeni.
Testo stavite na dobro pobrašnjenu površinu i razvcuite ga. Premažite ga sosom od paradajza ili kečapom, dodajte šunku i rendani kačkavalj i pecite oko desetak minuta.
Nutritivna tablica
Po Obroku: 24 kalorije; proteini 0,2g; ugljeni hidrati 0,9g; masti 2,3g; natrijum 194,7mg.