Sastojci:
1. sloj:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 200gr pečenih lešnika
- 100 gr šolje badema
- 13 urmi
- Prstohvat morske soli (za intezivniji ukus)
- 2 kašike kakaoa
- muskatni orah
2. sloj:
- 2 srednje banane
- Puna kašika meda (ili nekog zaslađivača)
- 3 kašike kakaoa
Priprema: Potopite urme u vodu na 15 minuta. Izblendirajte lešnike i bademe u brašnastu strukturu.
Dodajte urme, kakao, muskatni orah, malo soli, i po malo vode u kojoj su bile urme. Blendirajte da se sastojci dobro povežu.
Obložite mali pleh pek papirom i utisnite smesu u njega. Stavite u zamrzivač na sat vremena.
Uzmite dve banane, izgnječite lepo, dodajte med, kakao i dobro sjedinite. Ostavite u frižideru na 30 minuta. Izvadite sve, i stavite sloj od banane preko kore. Nežno rasporedite smesu. Ostavite najbolje preko noći u frižideru da se stegne.