Potrebno je: 200 g lazanja
Mlečni sos: 400 ml pavlake za kuvanje, 1 kašika suvog biljnog začina, 300 ml mleka, 2 jaja, 2 kašičice gustina, 300 g tunjevine (komadi)
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sirni nadev: 200 g svežeg sira, 150 g kačkavalja i 50 g za posipanje, 1 jaje, 3 kašike kisele pavlake, 1 kašika seckanog peršuna, so i biber
Priprema:
Mleko i pavlaku za kuvanje pomešajte, dodajte suvi biljni začin, razmućena jaja i gustin razmućen u malo hladnog mleka.
Svež sir pomešajte sa narendanim sirom, dodajte jaje, kiselu pavlaku, peršun, so i biber.
Posudu za pečenje premažite uljem, rasporedite deo lazanja, prelijte sa malo mlečnog sosa, a zatim po lazanjama rasporedite trećinu mešavine sa sirom.
Po siru rasporedite trećinu količine tune. Po tuni rasporedite deo lazanja, prelijte ih mlečnim sosom i nastavite da slažete dok ne potrošite namirnice. Završite slojem lazanja.
Prelijte preostalom količinom sosa, pospite rendanim sirom i pecite oko 30 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.
Pečene lazanje malo ohladite, a zatim isecite i poslužite.
Prijatno!
