Pripremite pleh za mafine i jednu činiju i sve će biti gotovo za tili čas.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Potrebno je:
- 1 pakovanje kora
- 2 čaše jogurta
- 3 jaja
- malo ulja
- na vrh noža prašak za pecivo
Priprema
U posudi izmutite penasto jaja pa dodajte jogurt i soli po ukusu. Kore za pitu razdvojte i kidajte po komad pa umačite u smesu. Možete dodati i malo ulja da bi bilo kremastije i da se ne bi lepilo. Tako nakvašene kore stavljajte u pleh za mafine. Odozgo pospite sa malo susama, a možete dodati i origano ako volite taj ukus.
Kad su sve rupe na plehu popunjene stavite ga u zagrejanu rernu na 220 stepeni da se peče oko 15 do 20 minuta. Proverite viljuškom ili čačklicom da li je gotovo. Ukoliko ne ostaje na čačkalici ništa pituljice su gotove. Izvadite iz kalupa i uživajte.
Prijatno!