Mnogi nisu verovali, pa su napravili HAOS: Ovu namirnicu ni slučajno ne podgrevajte u mikrotalasnoj

Vesti 20.05.2023 22:00 0

Ukoliko planirate da pogrevate uskršnje jaje, ni slučajno to ne radite

Mnogi nisu verovali, pa su napravili HAOS: Ovu namirnicu ni slučajno ne podgrevajte u mikrotalasnoj

Printscreen/TikTok

 

Danas jedemo jaja više nego obično, a nije tajna da postoje i oni koji ih više vole dok su topla. Ukoliko planirate da ih oljuštite i podgrejete, ni slučajno to ne radite u mikrotalasnoj! Kad pogledate snimak, videćete haos koji nastaje - može da "eksplodira" u samom uređaju ili prilikom prvog dodira!

Kada se ovaj snimak pojavio na TikTok-u, mnogi nisu verovali da je istina. Bili su ubeđeni da je reč o montaži, kao i da je nemoguće da jaje na sam dodir bukvalno pukne, dok komadići lete u vazduh. Zbog toga je trend masovno počeo da se širi, kako bi se ljudi uverili da se ovo zaista dešava.

Srpkinje su takođe odlučile da ga isprobaju. Tako je jedna devojka u snimku pokazala kako kuvano jaje stavlja u mikrotalasnu, podešava da se greje na samo jedan minut, ali nije ni dočekala ga da izvuče. Jaje je "eksplodiralo" dok se grejalo, te je ovaj postupak ostavio samo nered za čišćenje.

@mira123dahl Someone said to not microwave hardboiled eggs so I had to do it yolo #foryou #fördig #fyp ♬ originalljud - Oksnopp

Druga devojka je odlučila da uradi isto. Izvadila je jaje iz mikrotalasne i pokušavala da ga preseče nožem. U snimku se vidi kako bojažljivo želi to da uradi, a kada je pritisla malo jače, komadići jajeta su letela na sve strane. 

 

 

Komentari (0)
Loading