Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 500 g mlevenog keksa,
- 120 g smeđeg šećera,
- 180 g margarina,
- 2 jaja,
- 300 g iseckanih urmi,
- 200 g mlevenih lešnika.
Priprema: Pomešati mleveni keks i smeđi šećer. Umutiti penasto margarin i jaja i umešati sa keksom. Smesi dodati iseckane urme i mlevene lešnike, sve dobro umesiti i praviti keksiće. Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 20 minuta.
