Tradicionalno srpsko jelo služi se u svakoj prilici, sastojci su sve ono što uglavnom imate u svojoj kuhinji.
PROJA RECEPT
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
- 3 jaja
- 2 dl ulja
- 2 dl jogurta
- 2 šolje brašna
- 4 šolje kukuruznog brašna, palente
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašičicasoli
- 4dl kisele vode
Priprema:
Umutiti jaja sa uljem, mikserom, da se dobro sjedine, pa dodati jogurt i kiselu vodu.
Sjediniti, pa dodati brašno i kukuruzno brašno, so i prašak za pecivo.
Dobro izraditi, da se dobije smesa gušća od jogurta ili smese za palačinke.
Istresti u pouljen i posut brašnom pleh, pa staviti da se peče na 200 – 220 stepeni dok ne porumeni.
Slobodni ste da dodate sir, ajvar, papriku, kako bi pojačali ukus.

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

DVOJICA RAZAPETA ZBOG HRISTA, TREĆI POSEČEN MAČEM: Danas su Sveti mučenici Evtropije, Kleonik i Vasilisk

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“
