Ovaj TEST ličnosti zaludeo je INTERNET: Odgovorite iskreno na TRI pitanja i saznaćete koja je vaša skrivena strana!

Vesti 28.03.2023 22:00 0

Na pitanja odgovorite bez previše razmišljanja

drugarice

Shutterstock

Na društvenim mrežama jedan test ličnosti posebno je postao aktuelan, posebno an TikToku, a sastoji se od samo 3 pitanja. Odgovori koje dajete na pitanja su jednostavni, a kako biste lakše osvestili šta vaši odgovori predstavljaju i protumačili ih, potrebno je da ih prvo napišete na papir.

Test ličnosti se sastoji od sledeća tri pitanja:

Koja je vaša omiljena boja?

Koja je vaša omiljena životinja?
Koji je vaš omiljeni oblik vode - reka, more, kiša, vodopad itd?

Svaki odgovor otkriva jednu važnu stvar o vama i vašem karakteru, ali važno je i da istražite sibomiliku odgovora koji ste dali.

Omiljena boja govori o tome kako vidite sebe, odnosno kako posmtrate svoju pravu prirodu. Na primer, ako ste izabrali crvenu, mislite da ste vatrena, ambiciozna i strastvena ličnost; zelena boja ukazuje na osobu koja teži harmoniji, smirena je, povezana sa prirodom...

Izbor omiljene životinje pokazuje kakav je vaš partner iz snova, odnosno šta očekujete od potencijalnog partnera. Na primer, ako ste rekli mačka, nadate se gracioznom, spretnom i umiljatom partneru; ako je izbor pas, onda želite da vam partner bude odan i prvenstveno najbolji prijatelj itd.

Oblik vode ukazuje kako posmatrate ljubavni i erotski život, odnosno čemu težite na romantičnom planu. Na primer, ako ste izabrali vodopad, želite vezu koja je puna avantura, promena, neverovatnih iskustava; sa druge strane, mirno more ukazuje na stabilnu romansu u kojoj vladaju mir i rutina itd.

Mnogi korisnici društvenih mreža napisali su u komentarima kako im je test tačno pogodio određene karakterne crte. Da li se vaši odgovori poklapaju sa percepcijom koju imate o sebi?

 

Komentari (0)
Loading