Birate li pastelne i jarke nijanse? Evo šta boja RUŽA koju preferirate govori o vama

Vesti 03.05.2023 08:32 0

Boja karmina koju žena izabere mnogo govori o njenom karakteru i preferencijama, kao i oblik koji se na njemu pojavljuje nakon nanošenja

karmin

Shutterstock

Primera radi, samouverene žene biraju crvene ruževe, a nakon nekoliko nanošenja karmin ostaje oštar sa obe strane.

Boja ruža i ličnost

Smeđa boja - lojalna, samouverena, vrednuje znanje, nezavisna

Boja fuksije - slobodnog duha, zabavna, spontana, voli izlaske

Ružičasta - tiha, romantična, optimistična, ceni ljude, nesebična Ljubičasta - buntovna, uživa u novim stvarima, voli da eksperimentiše, nekonvencionalna

Crvena - voli da šefuje, smela, voli nove izazove, strastvena, energična

Bež - prijateljski nastrojena, prizemna, iskrena i ceni iskrenost kod drugih

A oblik karmina koji ostane nakon nanošenja otkriva mnogo toga o ličnosti

 Pored boje, karakter se krije i u načinu nanošenja karmina, odnosno u njegovom obliku nakon upotrebe.

Izgleda kao da je upravo kupljen

Ovaj oblik pokazuje da je žena tiha i rezervisana. Ne voli da bude u centru pažnje i neprijatno joj je da krši pravila. Ona se plaši da svojim ponašanjem ne razočara ili povredi druge ljude. Vredna je u poslu i dobra je u timskom radu.

Dvostrano je zaoštren

Radi se o pametnoj i seksi ženi koja voli da flertuje. Ona je samosvesna, nije lažno skromna i ponosna je na svoje uspehe, pa to pokazuje ne mareći da li kod drugih izaziva ljubomoru.

Blago je zaobljen

Žena sa ovakvim karminom u torbici ne okleva da po potrebi uprlja ruke. Mrzi da nešto započne i ne završi, a njena radoznalost nema granice. Nije je sramota da postavlja gomilu pitanja drugima i živi baš kako želi.

Izgleda kao skakaonica

Ona je veoma kreativna, zabavna i lojalna žena koja voli životinje i preferira psa kao kućnog ljubimca. Ima naviku da preuzima previše obaveza i time stvara pritisak na sebe.

Udubljen je

Spontana i prirodna žena obično nanosi ruž tako što na njemu napravi blago uvučen oblik. Lako sklapa prijateljstva, radoznala je i voli uzbuđenja. Ima dobru intuiciju, ali ponekad zna da zakomplikuje stvari.


Vrh je potpuno ravan

Ona je brza, duhovita, inteligentna i šarmantna. S druge strane, može biti frustrirana tokom diskusija i sklona je svađama ako neko ima drugačije mišljenje od njenog. Romantični filmovi joj idu na živce.

 
Komentari (0)
Loading