Potopite PERŠUN u vodu sa sodom bikarbonom: Ovaj trik svaka DOMAĆICA treba da zna, oduševiće vas

Vesti 19.02.2023 15:30 0

Da li želite da produžite svežinu peršuna?

biljka

Shutterstock

Postoji efikasan način. 

Peršun je povrće koje se često koristi u kuhinjama. Neizostavan je u supi. Ko od nas može da zamisli supu bez peršuna?

Ako želite da produžite svežinu ove biljke, a istovremeno ste protivnici zamrzavanja, imamo efikasan i jednostavan način za vas. Pratite uputstva u nastavku.

Kako produžiti svežinu peršuna?

Sipajte u posudu vodu. Dodajte kašiku sode bikarbone. Umočite peršun. Ovako čistite ovu biljku. Poprskajte sirće na dasku za sečenje i obrišite je krpom. Zatim iseckajte peršun. Stavite papirni ubrus na dno tegla pa stavite peršun.

Čuvajte teglu u frižideru. Možete je držati tamo mesec dana. Zahvaljujući ovom triku, peršun će zadržati aromu i ukus.

Komentari (0)
Loading