Uz jednostavan TRIK rešite se VLAGE na prozorima: Domaćice će biti ODUŠEVLJENE jer je JEFTINO a rešava problem!

Vesti 02.02.2023 08:36 0

Sigurno ste i vi viđali kapljice vode na prozorima, odnosno kondenzovanu paru

vlaga

Shutterstock

Kada dođe hladno vreme tokom jutarnjih minusa uz snažno grejanje u kući, mogu da dovedu do toga da se na našim prozorima pojave kapljive vode,  kondenzovana para.

Kada vlaga u vazduhu dođe u dodir s hladnim staklom, pretvori se u svoj tečni oblik, odnosno kapi.

Ako se ta vlaga na vašim prozorima skuplja često, to bi moglo da dovede do nakupljanja vlage u prostoriji i buđi na prozorima, pa čak i po zidovima i drugim površinama na kojima se skuplja. Zato treba znati i isprobati trik koji je jednoj korisnici Fejsbuka otkrila gospođa Hinch, odnosno stručnjak za održavanje doma Sofi Hinčklif.

Uz jednostavan TRIK rešite se VLAGE na prozorima: Domaćice će biti ODUŠEVLJENE jer je JEFTINO a rešava problem!

Shutterstock

 

 

– Takve kapljice nakupljaju se na svakom prozoru u mom stanu i mislim da je to vrlo loše, a kupovina apsorbera vlage za baš svaku prostoriju finansijski mi nije isplativa – napisala je žena o svom problemu. Mnogi su se javili s komentarima, ali jedna žena ponudila je vrlo zanimljivo rešenje:

– U staru čarapu ili platnenu vrećicu nasipajte malo peska za mačji WC i postavite na prozorsku dasku. Rešenje je jeftino i možete ga koristiti godinama, a zaista pomaže – odgovorila je Linda, rekavši da njena porodica istu metodu koristi i u staroj kamp prikolici preko zime, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading