Kupila je omiljeno povrće, pa doživela iznenađenje: Evo zašto sve treba da perete, nikada ne znate šta se skriva u njima

Vesti 21.01.2023 14:49 0

Kupila je brokoli, a zadnje što je očekivala da će da pronađe, bile su bube u ovom povrću

Kupila je omiljeno povrće, pa doživela iznenađenje: Evo zašto sve treba da perete, nikada ne znate šta se skriva u njima

Printscreen/TikTok

Mnogi ljudi će tokom života imati u glavi da je važno da perete voće i povrće kada ih uzmete iz supermarketa, ali ako nikada ranije niste dobili taj savet, TikTokerka Tovan je tu da vam ga ponudi posle njenog odvratnog otkrića. Posle kupovine brokolija, poslednje što je očekivala da će pronaći bile su bube skrivene u njemu, ali se upravo to dogodilo, kako prenosi Miror.

Tovan, koja objavljuje na TikTok-u kao @tovanordkuist, objavila je snimak na kojem izgleda veoma uznemireno, sa rukom na čelu dok izgleda šokirano i ubrzo postaje jasno zašto.

@tovanordquist Don’t you ever just wanna 🤜🏼🦗😃#crunchy #fördig #snällakompåforyou ♬ Crunch - PussTenshi

Na snimku se zatim vidi tanjir brokolija, koji izgleda sasvim normalno, sve dok ne zumira brokoli, otkrivajući bube zakopane duboko u zelenilu – dovoljno da spreči bilo koga da pojede porciju. Najmanje deset buba se ugnezdilo u brokoliju, što je navelo mnoge ljude da je provera neophodna sledeći put kada se vrate iz supermarketa.

Na kraju snimka čuje se zvučni efekat vriska dok Tovan širom otvara usta da pokaže koliko je užasnuta otkrićem. Korisnici u komentarima nisu bili impresionirani video snimkom, a jedan je napisao: „Slušaj, rekao sam sebi da mogu da pogledam još pet snimaka pre nego što ustanem da napravim večeru koju sam planirao da jedem sa brokolijem, a ovo je bio peti video!“ „Nema ništa loše u krofnama“, našalio se drugi korisnik, dok je jedan korisnik dodao: „Pica mi to nikada nije uradila“.

Komentari (0)
Loading