Sastojci:
- 150 g šargarepe
- 200 g graška
- jedan veći krastavac
- 400 g piletine, belo meso
- 100 g krompira
- 50 g milerama
- 50 g grčkog jogurta
- 1 limun
- malo soli i bibera
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Skuvajte krompir, piletinu, šargarepu i grašak. Naseckajte sve sitno.
Odstranite sredinu krastavca pa i njega secite na najsitnije komade.Sve pomešajte pa dodajte jogurt, mileram i začine.
Ako ipak više volite tradicionalnu verziju ruske salate recept pročitajte OVDE.

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Udala se za duplo starijeg Turčina, al' Šabana Šaulića ne zaboravlja! Ovako danas izgleda Cuca (FOTO)

KVOTE "PADALICE": Kladionice pomažu i ovaj petak
Pevaju svi uglas: Sandra se rasplakala nakon što su joj učesnici otpevali pesmicu za sina, Aneli neće biti dobro kada vidi šta je stiglo od poklona! (VIDEO)

POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

TIP PREDLAŽE – JAPAN 1: Sambom na Nigatu

Umrla poznata književnica(42)!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

Saobraćajna nezgoda: Auto pokosio devojku (19) na pešačkom u Loznici! (FOTO)

UN SLEDEĆE NEDELjE U ŽENEVI O BUDUĆNOSTI KIPRA: Pozvani Hristodulides i Tatar

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

POKVARENI DžO BAJDEN NAS JE UVEO U PRAVU ZBRKU SA RUSIJOM Tramp: "Ljudi koji su nam ovo uradili trebalo bi da idu u zatvor"

"SKANDIRANjE NjIHOVO ME ČINI JOŠ BOLjIM IGRAČEM!" Zek Ledej nakon trijumfa Milana protiv Zvezde

Saslušan Petar Đurić, iz Pokreta "Ćale, ovo je za tebe"! Evo kako se branio
SADA KAO NISU STUDENTI: Akteri na snimku planiranja državnog udara - Upravo oni koji su organizovali blokade fakulteta (FOTO)

Branko
22.12.2022 08:54Moze i tako, samo to onda vise nije ruska salata vec neki pomodni buckuris sasvim drugacijeg ukusa.