Sastojci:
- 150 g šargarepe
- 200 g graška
- jedan veći krastavac
- 400 g piletine, belo meso
- 100 g krompira
- 50 g milerama
- 50 g grčkog jogurta
- 1 limun
- malo soli i bibera
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Skuvajte krompir, piletinu, šargarepu i grašak. Naseckajte sve sitno.
Odstranite sredinu krastavca pa i njega secite na najsitnije komade.Sve pomešajte pa dodajte jogurt, mileram i začine.
Ako ipak više volite tradicionalnu verziju ruske salate recept pročitajte OVDE.
Branko
22.12.2022 08:54Moze i tako, samo to onda vise nije ruska salata vec neki pomodni buckuris sasvim drugacijeg ukusa.