Sastojci:
- 5 kašika meda
- 5 kašika šećera
- 1 jaje
- 5 kašika mleka
- 5 kašika ulja
- 450 - 470g mekog brašna t-400
- 1 kašika sode bikarbone
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema
U činiju stavite med, zatim šećer, jaje, mleko i ulje. Sve razmutite i dodajte prosejano brašno pa i sodu bikarbonu. Umesite testo rukama. Odvojite 25 kuglica koje ćete staviti na pleh. Peći na 200 stepeni celzijusa oko 15 minuta, a potom ostaviti još 5 min u isključenoj rerni.