Sastojci
- 1 paket špageta
- biber
- 500 g nemasne mlevene govedine
- 1 tegla sosa za špagete
- beli luk
- 100 g putera,
- pakovanje krem sira
- šolja pavlake
- čedar
- parmezan
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Zagrejte rernu na 250 stepeni. Stavite veliku posudu sa blago posoljenom vodom da provri. Kuvajte špagete u ključaloj vodi dok ne budu skuvane, ali čvrsti na zalogaj, oko 10 minuta.
Prebacite u činiju i umešajte sos za špagete.
Stavite 1/2 kriške putera na dno tepsije. U posudu rasporedite 1/2 špageta. U činiji pomešajte svež sir, krem sir i pavlaku; rasporedite smesu preko špageta. Pokrijte preostalim špagetima i prelijte preostalim puterom. Špagete prelijte mešavinom mlevene govedine i rasporedite u ravnomernom sloju. Pecite u zagrejanoj rerni 30 minuta. Na vrh premažite čedar sir i nastavite da pečete dok se sir ne otopi i lagano porumeni, još oko 15 minuta.