Kako privući novac u novoj godini? Ovo su neki od načina kako da obezbedite BOGATSTVO u budućnosti

K.Ć. Vesti 20.12.2022 12:46 0

Više nego ikad, mnogi od nas žele da 2023. započnu sa pristizanjem novčane pomoći

novac

Shutterstock

Uobičajeno se kaže da novac ne kupuje sreću. Ipak, skoro svi smo se bar jednom u životu zapitali šta da uradimo da bi sebi olakšali život zahvaljujući njima. Finansijska stabilnost je san mnogih odraslih.

Novac, osim što čoveku daje merljive koristi, obezbeđuje mu slobodu i nezavisnost.

Ispostavilo se da postoje neki praktični saveti kako da privučete novac u život. Ako ih primenite pre dočeka Nove godine, obezbediće vam prosperitet u narednoj godini!

Načini za privlačenje novca u Novoj godini - Afirmacije

Postoji mnogo metoda za privlačenje novca, a potiču iz magijskih verovanja, feng šui prakse ili sujeverja. Primena ovih pravila nije teška i može rezultirati postizanjem finansijskih ciljeva iz snova.

Postoji i stav prema kome su afirmacije najvažnije u privlačenju novca. Šta to znači? Afirmacije nisu magične čini ili čini za novac. Ovo je pozitivno razmišljanje o novcu. Ako ih redovno koristite, ove misli će biti kodirane u vašem umu. Ovo će povećati vaše šanse da ostvarite svoje snove.

Neki ljudi veruju da će im afirmacije pomoći da privuku novac. A verovalo se da će pranje ruku novčićima prvog dana u godini učiniti da se finansije zalepe za čoveka svih 12 meseci.

Pored toga, korišćena je praksa nošenja ogledala u novčaniku. Ogledalo je trebalo da „udvostruči” novac. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading