Sastojci:
- 700 g rendane bundeve
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- četiri kašike šećera
- malo cimeta
- 100 g suvog grožđa
Za premaz
- dva jajeta
- jedna šoljica šećera
- tri šoljice jogurta
- jedna šoljica ulja
- jedan prašak za pecivo
- dva vanilin šećera
Priprema:
- Suvo grožđe prelijte vrelom vodom i ostavite sa strane.
- Umutite jaja pa dodajte ulje i jogurt.
- Zasladite šećerom i vanilin šećerom.
- Dodajte griz i prašak za pecivo pa izmešajte žicom. Ovaj fil će učiniti da kore izgledaju kao domaće.
- Bundevu takođe pošećerite i promešajte. Možete umesto šećera da koristite med.
- Dodajte i cimet po želji. Ređajte 3 kore jednu na drugu.
- Na prve dve stavite po 3 kašike fila, a na treću resporedite bundevu i malo oceđenog suvog grožđa pa urolajte.
Ponavljajte postupak dok imate materijala. ređajte u podmazanu tepsiju ili tepsiju sa pek papirom.
- Premažite odozgo ako vam ostane fila.
- Pecite na 200 stepeni oko pola sata,
BONUS VIDEO