Potrebno je:
- 2 supene kašike ovsenih pahuljica
- ½ šolje vode
- 12 zrna suvog grožđa
- pola jabuke
- pola banane
- pola kruške
- ½ čaše jogurta
- sok od ½ limuna
- nekoliko lešnika ili badema
- sezonsko voće
- ½ supene kašike šećera u zavisnosti od kiselosti voća
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
1. Uveče potopiti ovsene pahuljice i suvo grožđe u malo vode.
2. Ujutru se doda sitno iseckana jabuka, banana, kruška, ½ čaše jogurta, sok od limuna, samleven lešnik ili badem.
3. Leti se dodaju jagode, breskve, ili kajsije ili drugo sezonsko voće. Tako će se u zavisnosti od godišnjeg doba menjati ukus doručka, ali će osnova od jogurta, ovsenih pahuljica, badema, ostati ista.

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“
