Sastojci:
- 2 šolje brašna
- 1 šolja šećera
- 2 kašičice cimeta
- 1 kesica sode bikarbone
- 1 čaša vode
- 4 kašike džema
- 200 g čokolade
- malo ulja ili margarina
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema
U posudu sipati brašno, šećer, cimet i sodu bikarbonu. Promešati i dodati vodu i 4 velike prepune kašike džema. Sve se dobro izmeša i sipa u pleh. Pola sata na 200 stepeni peći. Testo se vruće premaze džemom i ostavi da se ohladi. Čokolada se izlomi, doda ulje ili margarin i istopi se. Premaze se preko i ostavi da se ohladi.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO