Sastojci:
200 g jogurta
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
320 g brašna
250 g feta sira
20 ml maslinovog ulja
dva jajeta
vlašac
Priprema:
U činiji pomešajte vlašac, jaja, jogurt, pa lepo umutite. Dodajte brašno i prašak za pecivo, pa sjedinite. Na kraju dodajte maslinovo ulje i izdrobljen feta sir. Dobro promešajte. Uzmite kašiku za sladoled i vadite smesu, pa sipajte u šerpu sa zagrejanim uljem. Pržite po 2 minuta sa svake strane, pa vadite na ubrus da se ocede.
Marina Tucaković čuvala brendirane stvari vredne MILION EVRA u iznajmljenom stanu: Futa sve spakovao u crne džakove i poklonio, ovo su svi detalji!

TINEJDŽER (18) IZVUČEN IZ SMRSKANOG AUTOMOBILA, UMRO POSLE SEDAM SATI BORBE LEKARA Bio suvozač u autu koji se zakucao u ogradu!

UDARNO! Putin: Spreman sam da se sastanem za Zelenskim

eUprava za sve: Pokrenut projekat za digitalni napredak lokalnih samouprava
BURNA NOĆ NA VMA: Hitno dovezen muškarac čekićem povređen u tuči?! Hirurzi za jednu noć zbrinuli čak 650 pacijenata

ČEH JE FAVORIT: Mađar je eliminisao srpskog tenisera!

Rešenje gasne jednačine ne postoji bez ruskog gasa – Bajatović "Srbija će dobiti najbolju cenu gasa u Evropi"

Ubedljivo najtraženija destinacija u Africi ovog leta! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 299€ i čak -10% popusta!

NIŠTA OD SVADBE! Naša pevačica ostavila milionera: "Uzela sam novčanik i pobegla"

Saznajemo od Wayouta: Egipat – Odakle je sve počelo

HRVATI "ZAVRĆU UŠI" SA CENAMA U SEZONI Dranje turista u punom jeku, a porcija ćevapa ovde košta 40 EVRA!

Pridruži se AdmiralBet floti i iskoristi bonus dobrodošlice kakav zaslužuješ!

Glasaj za omiljeno ime maskota na EXPO-u

Ne propustite sjajnu priliku – još danas! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 299€ i čak -10% popusta!

Najbolji svetski stejk u novom meniju restorana Grafičar
