Sastojci:
- 3 jaja
- 1 kašičica brašna
- 2 kašike mleka
- 100 g punomasnog sira
- 2 paradajza
- 1 kašika ulja
- so po ukusu
- biber po ukusu
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema
Dobro umutite jaja sa mlekom i brašnom. Posolite i pobiberite. Ugrejte ulje u tiganju i izručite jaja ne mešajući. Povremeno pomalo podižite ivice, ali ne okrećite. Kada je omlet gotov, izručite ga na pečenu stranu u tanjir.
Na polovinu omleta pospite izgnječen sir i paradajze sečene na kolutove. Pobiberite. Preklopite drugim delom omleta. Služite toplo.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO