Možete ga oplemeniti i podići na viši nivo i to tako što ćete dodati malo belog luka i malo karija.
SASTOJCI:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- 2 glavice luka
- 2 šargarepe
- 300g belog mesa
- dva pileća bataka
- 1 šolja (2 dl) pirinča
- tri čena belog luka
- ulje
- so
- suvi začin
- biber
- kari
- peršun
PRIPREMA:
Pirinač dobro operite i stavite da se kratko kuva. Dodajte so, suvi začin i biber. Nakon pet do deset minuta sklonite sa ringle i procedite vodu. Luk sitno iseckajte i propržite u dubljem tiganju na malo ulja. Dodajte šargarepu i pileće meso seckano na kockice i pržite dok meso ne promeni boju.Naseckajte sitno beli luk, pa sve satojke prebacite u vatrostalnu posudu. Dodajte šolju vode i kašičicu karija, pa promešajte. Stavite u rernu na 200 stepeni 10-15min da se zapeče.

U ZATVOR UNOSILI DROGU U PAPIRIMA: Čačani preprodavali narkotike u A4 formatu

Ne propustite sjajnu priliku – još danas! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 299€ i čak -10% popusta!

Najbolji svetski stejk u novom meniju restorana Grafičar

Ubedljivo najtraženija destinacija u Africi ovog leta! Posetite Egipatske Maldive uz akontaciju od 299€ i čak -10% popusta!

BREND AMBASADORI EXPA BIĆE NAJVEĆA DOMAĆA I SVETSKA IMENA Promocija na najbolji mogući način!

BREND AMBASADORI EXPA BIĆE NAJVEĆA DOMAĆA I SVETSKA IMENA Promocija na najbolji mogući način!

DRŽAVA DAJE VELIKU POMOĆ Milijardu dinara za mlade preduzetnike

IZRAEL NAJAVIO KRVAVU OSVETU Pogledajte zastrašujuće fotografije bolnice nakon raketnog napada Irana

Glasaj za omiljeno ime maskota na EXPO-u

PRIRODA, MIR I OSVEŽENJE NA DOHVAT RUKE: Najlepša kupališta u Srbiji za savršen dan

VELIKA ČAST ZA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Mediji u Emiratima preneli kao najvažniju vesti susret dvojice lidera! (FOTO)

UHAPŠENI LAŽNI STOMATOLOZI! Ljudima vadili zube uz uputstva sa interneta, uzeli hiljade evra!

NAŠ VODITELJ UHVATIO ŽENU NA GOMILI SA LJUBAVNIKOM Brutalno je pretučen, otkriveni jezivi detalji

eUprava za sve: Pokrenut projekat za digitalni napredak lokalnih samouprava

NEVEROVATNO OTKRIĆE Kako smanjenje ulja može povećati snagu motora vašeg automobila

Beograđanka
17.09.2022 14:20Jedini način da pilav bude poput ovog na slici, tj. da pirinač bude rastresit, jeste da se sirov pirinač prži (ja ga ubacim čim se luk malo proprži), i to sve dok prilično ne požuti. Onda se na njega složi barena ili napola ispržena piletina, doliva se ključala supa i tada se stavlja u rernu. Svako prethodno kuvanje pirinča rezultovaće gnjecavom masom koja ne liči ni na šta. Pečenje traje oko 30 minuta.