To otežava varenjem i može izazvati osećaj težine. Ali ako obično zagrevate pečeni krompir, ali vam se ne sviđa rezultat, niste u manjini.
Pečeni krompir je teško vratiti u život kao i picu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Pečemo hladan krompir
Krompir je najukusniji zagrejan u rerni jer ostaje sočan. Zagrejte rernu na 180 °C, a krompir izvadite iz frižidera na vreme da se zagreje na sobnu temperaturu. Da budu hrskave, zagrejte ih na roštilju ili plehu. Pecite ih 15 do 20 minuta.
Ne koristimo vodu
Iako je podgrevanje u mikrotalasnoj pećnici najbrže, često može previše isušiti krompir. Da biste to sprečili, najbolje je krompir iseći na pola, poprskati vodom i staviti u rernu zajedno sa šoljom vode napunjenom do trećine.
Podgrevamo na jakoj temperaturi
Pečeni krompir možete prepoloviti i zagrejati u tiganju sa malo maslinovog ulja na umerenoj vatri. Po tri minuta sa svake strane je dovoljno da bude hrskavo.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO