Preuređujete DOM pred ZIMU? Ove predmete MOMENTALNO izbacite, privlače NESREĆU i lošu KARMU

Vesti 01.09.2022 14:05 0

Kineska filozofija uređenja prostora feng šui podrazumeva određene tehnike za očuvanje i podizanje pozitivne energije u domu

Preuređujete DOM pred ZIMU? Ove predmete MOMENTALNO izbacite, privlače NESREĆU i lošu KARMU

Shutterstock

Kako je ovo vreme preuređivanja, popremanja i sređivanja našeg životnog prostora, obavezno obratite pažnju na stvari koje imate u domu. Nek je neophodno da izbacite što pre.

1. Slomljeni i pokvareni satovi

Prema feng šuiju, slomljene stvari uopšte treba izbaciti iz kuće, a posebno slomljene satove. Oni navodno ukazuju na nesrećne događaje u budućnosti. Takođe ih izbacite ako su se pokvarili, jer pokvareni satovi simbolizuju tapkanje u mestu i nemogućnost promene.

2. Maske sa tužnim i depresivnim licima

Maske su sve popularniji izbor kada je reč o dekoraciji doma, ali feng šui stručnjaci apeluju da je bolje da ih izbegnete jer ne simbolizuju uspeh i sreću.

3. Uvelo cveće

Biljke predstavljaju rast i razvoj, a prijatno je i osvežavajuće imati lep buket sezonskog cveća u vazi, ali ono uvelo može da poremeti protok dobre energije. Ponekad ne primetimo, pa nam cveće vene u vazi i simbolika se pretvara u svoju suprotnost – počinje da blokira rast i ne dopušta razvoj u bilo kom pravcu.

4. Slomljeno, okrnjeno posuđe

Posuđe prema kineskom verovanju simbolizuje bogatstvo i porodicu. Ako jedete iz okrnjenih tanjira, podsvesno prizivate probleme u svoj život. Zato čim nešto napukne, odmah ga bacite!

5. Pokloni od osoba koje nam nisu drage

Svakome se nekad desilo da dobije poklon od osobe koja mu i nije baš draga, a onda se postavlja pitanje šta sa tim poklonom? Pravila feng šuija nalažu da se tih predmeta odmah otarasite. Možete ih baciti ili pokloniti nekome kome će se oni dopasti. Sve u svemu, nipošto ih ne čuvajte u svojoj kući.

Neželjeni predmeti i predmeti iz ruke neželjenih osoba donose uznemirujuću energiju.

Komentari (0)
Loading