Šta ćeš ti trebati
- 500g Grčke fave
- 2 glavice crvenog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 Limun
- So
- Biber
Priprema
Očistiti i proprati favu. Dodati 2 glavice krupno seckanog luka. Preliti sa otprilike 5 šolja vode. 1 šolja = 250 ml
Kuvati dok fava ne počne da se raspada, oko 40 min i po završetku kuvanja ocediti. Dodati maslinovo ulje, limun so i biber i pasirati ručnim mikserom ili u multipraktirku.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Prijatno!
BONUS VIDEO
Mr.crohn
24.08.2022 22:10Ovo su kaperi ili kapari a ne fave. Fave izgledaju nesto izmedju pasulja i boranije.