Ovo je NAJPOPULARNIJI doručak na INTERNETU: Spremili smo MEDITERASNKE sendviče iz rerne i shvatili u čemu je tajna

Vesti 20.08.2022 08:30 0

Spremaju se brzo i lako, a ukus je toliko dobar da ćete se zapitati zašto ovo ranije niste probali

Ovo je NAJPOPULARNIJI doručak na INTERNETU: Spremili smo MEDITERASNKE sendviče iz rerne i shvatili u čemu je tajna

Printscreen/Youtube

SASTOJCI:

  • Četiri kašike maslinovog ulja
  • 125 g maslaca
  • Beli luk, može i u granulama
  • Baget
  • 150 g gaude
  • Rukola, vlašac, bosiljak po želji

Priprema;

Baget prvo prepolovite na pola po dužini da sredina bude vidljiva, a zatim proizvoljno pravite parčiće po želji. Mogu biti i veći i manji.

Sastojke pomešajte u blenderu. Beli luk ceo prethodno možete ispeći u foliji, a ako nemate vremena slobodno ubacite beli luk u prahu ili sitno iseckana tri čena.Po želji dodajte bosiljak, vlašac ili rukolu.

Mažite namaz preko svakog parčeta i pospite bogato narendanom gaudom. Pecite deset minuta na 230 stepeni.

 

 

Komentari (0)
Loading