SASTOJCI:
- Četiri kašike maslinovog ulja
- 125 g maslaca
- Beli luk, može i u granulama
- Baget
- 150 g gaude
- Rukola, vlašac, bosiljak po želji
Priprema;
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Baget prvo prepolovite na pola po dužini da sredina bude vidljiva, a zatim proizvoljno pravite parčiće po želji. Mogu biti i veći i manji.
Sastojke pomešajte u blenderu. Beli luk ceo prethodno možete ispeći u foliji, a ako nemate vremena slobodno ubacite beli luk u prahu ili sitno iseckana tri čena.Po želji dodajte bosiljak, vlašac ili rukolu.
Mažite namaz preko svakog parčeta i pospite bogato narendanom gaudom. Pecite deset minuta na 230 stepeni.