U toku leta i vrelih dana, mnogo je ljudi koji izbegavaju meso, pa se sve više okreću jelima koja obiluju povrćem. Ali, s obzirom na to da dolazimo sa podneblja gde je meso obavezno za ručak, teško je odoleti svim specijalitetima, ali i pronaći im biljnu zamenu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Zato smo za vas pripremili recept za ćufte od tikvica koje su jednako ukusne kao one s mesom. Kada se tikvice pomešaju sa svim ostalim namirnicama i začinima, dobićete jelo u kom ćete uživati.
Sastojci
- 4 tikvice
- 4 čena belog luka
- 4 jaja
- 300 gr brašna
- 100 gr prezle
- ulje za prženje
- peršun
- začini po ukusu, so, biber
Priprema:
Tikvice izrendajte na krupno rende, posolite i ostavite da otpuste vodu. Kada odstoje, iscedite višak vode, pa ih stavite u veću posudu. Dodajte sitno seckan beli luk i peršun, so, biber, brašno, prezle, jaja i začine po želji.
Pridruži se našoj Viber zajednici i budite u toku sa dešavanjima svakog dana!
BONUS VIDEO