Sastojci:
- 700 grama svinjskog mesa
- 1 glavica crnog luka srednje veličine
- 2 veće šargarepe
- 200 mililitara belog vina
- šaka graška
- šaka krompira sečenog na kockice
- šaka rendane kisele jabuke
- kašika mlevene paprike
- ulje, so, suvi biljni začin, biber, peršun po potrebi
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema
Propržite svinjsko meso sečeno na kockice na ulju dok ne porumeni, pa izvadite iz tiganja. Potom ispržite sitno sečen crni luk, dodajte mu sitno seckane kolutove šargarepe, pa posle par minuta sipajte belo vino.
Nakon nekoliko minuta dinstanja, vratite meso u tiganja, pa dodajte jabuku i začine. Dodajte malo vode.
Nakon što provri, smanjite na tihu vatru i ostavite da se krčka sat vremena.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO