Sastojci:
- 8 kašika brašna
- 2 šolje mleka
- 1 suvi kvasac
- 1 šolja ulja
- so ili šećer (u zavisnosti od toga koju pitu pravite)
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema
Navedene sastojke za preliv pomešajte u jednoj činiji. Kada pravimo pite od gotovih kora, bilo da su slane ili slatke, svaku koru premazujemo ovim prelivom, a zatim je filujemo na uobičajen način. Ostatak preliva koji nam ostane sipamo preko pite i ostavimo je da pre pečenja odstoji sat i po.
Pita će biti bolja i ukusnija.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO